Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

30 березня 2018 року відбулися збори трудового колективу ДП «Херсонстандартметрологія»

30 березня 2018 року відбулися збори трудового колективу ДП «Херсонстандартметрологія»
02/04/2018
30 березня 2018 року відбулися збори трудового колективу ДП «Херсонстандартметрологія»
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

До порядку денного були включені декілька питань. Серед них звіт про виконання умов колективного договору за 2017 рік та внесення змін та доповнень до колективного договору.

Про виконання умов колективного договору за 2017 рік доповіла начальник відділу сертифікації продукції та послуг Рязанова С.В. А про зміни до колективного договору, які пропонуються до внесення, доповів начальник сектору повірки електричних ЗВТ Максименко О.Г.

Після завершення зборів трудового колективу відбулися звітно-виборчі збори первинної профспілкової організації. До порядку денного бул

и включені доповіді про роботу профспілкового комітету за 2017 рік, про роботу ревізійної комісії, а також відбулися довибори членів у профспілковий комітет.

 

Поділитися статею:
Напишіть нам