Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

24 травня відбулося засідання колегії облдержадміністрації

24 травня відбулося засідання колегії облдержадміністрації
24/05/2016
24 травня відбулося засідання колегії облдержадміністрації
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Сьогодні, 24 травня, генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у колегії обласної державної адміністрації.

У сесійному залі під час засідання колегії розглядалися питання підготовки агропромислового комплексу області до збирання врожаю ранніх зернових та зернобобових культур у 2016 році; підготовки в області до курортно-туристичного сезону 2016 року. Крім того, учасники колегії розглядали додаткові заходи щодо створення сприятливого інвестиційного клімату та формування інвестиційних майданчиків в області; заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки в області, а також виконання плану заходів з вирішення питань незаконної забудови прибережних територій Херсонської області на 2016 рік.

Під час засідання колегії облдержадміністрації, доповідаючи про стан підготовки туристичного комплексу Херсонщини до нового літнього сезону Директором департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів облдержадміністрації відзначено одне з проблемних питань, яке потребує значної уваги з боку влади.

«Нагальним питанням, що виникає в процесі підготовки області до курортно-туристичного сезону поточного року і потребують вирішення у короткостроковій перспективі, є розбудова туристичної інфраструктури області, - наголосила Директор департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів Тетяна Волинець. - Перш за все це незадовільний стан автомобільних доріг».

З цього приводу голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв звернувся до начальника лабораторії Служби автомобільних доріг у Херсонській області Сергія Якубенка з проханням мобілізувати сили Облавтодору та направити їх на першочергове виконання ремонту доріг саме в курортній зоні. Координувати ремонтні роботи дорожнього покриття голова області запропонував головам райдержадміністрацій, на території яких знаходяться туристичні зони.

Поділитися статею:
Напишіть нам