Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

14 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СТАНДАРТІВ

14 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СТАНДАРТІВ
11/10/2019
14 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СТАНДАРТІВ
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

В 2019 році девіз Всесвітнього дня стандартів: СТАНДАРТИ НА ВІДЕО НОВИХ ФОРМАТІВ ФОРМУЮТЬ ГЛОБАЛЬНЕ БАЧЕННЯ

Щороку 14 жовтня члени IEC, ISO та ITU відзначають Всесвітній день стандартів, який дозволяє спільними зусиллями оцінити роботу тисяч експертів у всьому світі, що займаються розробкою добровільних технічних угод, що публікуються в якості міжнародних стандартів.

Досягнення в області розробки нових форматів відео змінили наш світ, революціонізували сферу розваг, об'єднали друзів і сім'ї по всьому світу, збагатили наш досвід спілкування і дозволили поліпшити медичну освіту і обслуговування.

Інновації останніх десятиліть привели до величезного стрибка в поліпшенні якості відео. І відео стало також більш доступним, допомагаючи людям у всьому світі ділитися історіями з життя в яскравих, що рухаються картинках. Дані досягнення стали можливими завдяки міжнародним стандартам.

Алгоритми стиснення відео, стандартизовані у співпраці з IEC, ISO та ITU, були удостоєні двох премій Primetime Emmy, що означає визнання того, що стандарти мають важливе значення для галузі по задоволенню зростаючого попиту на відео, як одного з найбільш популярних прикладних програм, що працюють в глобальних мережах.

Міжнародні стандарти задовольняють вимогам промисловості. Вони також забезпечують плавний перехід до наступного покоління технологій стиснення відео, допомагаючи промисловості максимізувати прибуток від кожної хвилі інвестицій.

Наявність стандартів, визнаних і відомих у всьому світі, означає, що відео, архівувати на одному пристрої, може бути розпакувати на іншому, незалежно від використовуваного пристрою. Даний механізм дозволяє отримувати переваги від економії на масштабі, який допомагає рости ринку, надаючи новаторам впевненість в інвестиціях в нові додатки і послуги.

 

ДЖЕЙМС ШЕННОН 

Президент IEC

 

ДЖОН УОЛТЕР

Президент ISO

 

 

ХОУЛИНЬ ЧЖАО

Генеральный секретарь ITU 

Поділитися статею:
Напишіть нам